Bruidsarrangement

Eén van de meest indrukwekkende dagen uit het leven van een mens is toch wel de trouwdag. Zeker voor de vrouw is het een dag waarbij u zich op zijn mooist aan de wereld wil laten zien. Mooi zijn en mooi voelen gaat echter verder dan een mooie jurk, prachtig haar en goede make-up. Een verzorgde huid en een ontspannen blik zijn net zo belangrijk. Gun uzelf daarom een aantal dagen voor uw grote dag een volledige lichaamsbehandeling bij La Femme Wellness. Zo bent u helemaal klaar voor de dag van uw leven!

U wordt ontvangen bij La Femme Wellness met verse (munt)thee of koffie en een Oosterse lekkernij en kunt u zich opwarmen in onze sauna. Daarna krijgt u de volgende behandelingen:

– Lichaamsscrub of -peeling en lichaamspakking
– Turkse schuimmassage
– Scrub van het gezicht en gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
– Hoofdmassage met kruidenshampoo en haarmasker
– Voet scrub massage en pakking
– Hand scrub massage en pakking
– Ontspanningsmassage van 30 minuten
– Gezonde smoothie
Aansluitend kunt u nog gebruik maken van de faciliteiten zodat u echt helemaal tot rust kunt komen.

Het bruidsarrangement duurt 4 uur en kost € 129,-

Het is ook mogelijk uw vriendinnen mee te nemen tijdens dit arrangement. Die mogen gebruik maken van de faciliteiten terwijl u van de behandelingen geniet. Ook zij worden verwelkomt met een heerlijke verse (munt)thee of koffie en een Oosterse Lekkernij. Kosten per extra persoon is € 20,- bij afname van een bruidsarrangement. Het is ook mogelijk om uw dag af te sluiten met oosterse tapas, een oosterse high tea of om in de Marokkaanse sfeer te blijven kunt u ook kiezen voor een traditionele couscous of verschillende soorten tajines (geef dit dan wel minimaal 2 dagen van te voren door) De Wellness kan exclusief worden afgehuurd vanaf vier personen.