Losse behandelingen

Naast de verschillende arrangementen, bieden we ook losse behandelingen aan.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Microdermabrasie   –   €65,-   duur: 60 minuten Een milde en effectieve manier om dode huidcellen op het gezicht te verwijderen, het helpt ook de fijne lijntjes, grove poriën en pig te verminderen. De huid straalt weer en neemt crèmes beter op. De behandeling begint met het reinigen van de huid, daarna volgt de behandeling en worden mee-eters  die goed zichtbaar zijn verwijdert, tot slot krijgt u nog een masker en een crème afgestemd op uw huidtype.

 

MASSAGES

Rug, nek en schoudermassage   –   €20,-   duur: 20 minuten Heerlijke massage van de rug, nek en de schouders. Zorgt voor ontspanning en ondersteunt in het verminderen van klachten als hoofdpijn, stress en spanning.

Ontspanningsmassage   –   €30,- / €50,-   duur:  30 / 60 minuten Heerlijke ontspanningsmassage van het hele lichaam. Deze massage zorgt voor een volledige ontspanning van het lichaam en ondersteunt in het verminderen van klachten als hoofdpijn, spanning en vastzittende spieren.

Hotstonemassage   –   €60,-   duur: 60 minuten Bij een hotstonemassage wordt gebruik gemaakt van lava-stenen die de warmte goed vasthouden. Deze vorm van masseren geeft een diepe ontspanning en is een weldaad voor lichaam en geest.

 

SCRUBBING/ PEELING

Scrub/peeling lichaam  –   €45,-    duur: 45 minuten  (bij aankoop van een strippenkaart krijgt u de 10e behandeling gratis) Ter voorbereiding op het scrubben gaat u eerst eventjes in de sauna opwarmen, vervolgens neemt u plaats in de hammamruimte waar u overgoten wordt met warm water en het scrubben op authentieke wijze met een scrubhandschoen wordt uitgevoerd. Scrubben met een scrubhandschoen is de enige manier om dode huidcellen te verwijderen en is minder pijnlijk dan vaak wordt gedacht, ook wordt er goed gekeken naar de huid en geluisterd naar de wensen van de klant. De huid voelt na afloop zijdezacht aan. Een betere voorbereiding op een zonvakantie of zonnebanksessie is er niet, let op dat u pas 24 uur na het scrubben in de zon of onder de zonnebank mag en gebruik maakt van een zonnebrandcreme.